loading...
سایت تفریحی ،سرگرمی ، دانشجویی پاتوق دانشجویی
بهانه بازدید : 109 دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

طرح توجیهی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور

 

موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت ۶٢٠ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
دوره بازگشت سرمایه: ١۵ ماه
هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می تواند تهیه کنسرو، کنسانتره، مربا، ترشی، شور و… باشد. ارائه کنندگان این طرح با در نظر داشتن سه مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در جهت پیشبرد صنایع غذایی کشور برداشته و نیز با ایجاد زمینه برای اشتغال نیروی ماهر و نیمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بیکاری سهیم شوند…


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4308
  • کل نظرات : 112
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 92
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 267
  • بازدید امروز : 89
  • باردید دیروز : 2,325
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 89
  • بازدید ماه : 15,896
  • بازدید سال : 73,024
  • بازدید کلی : 1,088,850